Server Issues

Ben Ruset

Administrator
Site Administrator
Oct 12, 2004
7,429
1,360
Monmouth County
www.benruset.com
Hey there -

It seems like my hosting provider might be having issues. The site seems to have been going up and down a lot over the last few days. I've opened up a support ticket to try to see what is going on.

So if the site doesn't load for you try again in a few minutes. It will probably work. Meanwhile I am working on getting it sorted out.
 
  • Like
Reactions: joc

Teegate

Administrator
Site Administrator
Sep 17, 2002
23,476
5,385
Working good except when I wrote you the other morning.
 

Ben Ruset

Administrator
Site Administrator
Oct 12, 2004
7,429
1,360
Monmouth County
www.benruset.com
The site has been running really slow today. I've traced that back to an issue with a table in the forums database that my anti-spambot system uses. I've fixed that and now it should be running much better.
 

Teegate

Administrator
Site Administrator
Sep 17, 2002
23,476
5,385
Thanks for the update. Just got on so I did not notice it.
 

Teegate

Administrator
Site Administrator
Sep 17, 2002
23,476
5,385
There have been changes so you may have had an outing.
 

Boyd

Administrator
Site Administrator
Jul 31, 2004
8,091
1,794
Ben's Branch, Stephen Creek
Have not noticed any issues with the forums, but I get the same problem as dogg if I go to the site home page (I am on Verizon DSL). Probably a DNS issue that will take care of itself, as Ben said.

oops.png
 
  • Like
Reactions: dogg57

johnnyb

Explorer
Feb 22, 2013
474
199
93
Ben, many, MANY thanks for the time and effort you put into this site.
Couldn't access the site the last two days (thought:"Thank you, Comcast.com") but all OK this morning.
 
Top